Kontroll för Identitetsstöld

Ditt telefonnummer används ofta för att identifiera dig när du skapar ett konto på en webbplats eller i en app. Om du inte är säker på om konton som är kopplade till ditt telefonnummer är säkra kan du kontrollera dem med Kaspersky-programmet. Programmet använder ditt telefonnummer för att upptäcka om associerade konton har komprometterats och din data riskerar att bli tillgänglig för allmänheten.

Obs! När Kontroll för Identitetsstöld används tar Kaspersky inte emot data i ett öppet tillgängligt format och lagrar dem inte. Data används endast för genomsökning. Om en läcka upptäcks får inte programmet tillgång till användardata utan ger information om kategorier av data som kan vara offentligt tillgängliga.

Om kontrollen upptäcker att dina uppgifter kan ha blivit offentliga visar programmet följande information:

Du kan lära dig hur du minimerar konsekvenserna av en eventuell dataläcka genom att klicka på motsvarande datakategori.

Kontrollera om konton som är kopplade till ditt telefonnummer har utsatts för intrång